از آنجایی که کرفس سرشار از انواع ویتامین ها از جمله ویتامین آ، ب و ث است و در آن املاح نیز به مقدار زیاد نهفته است می تواند مکمل خوبی برای زیبایی پوست و مو باشد.
کرفس مانند هویج، پیاز و گوجه فرنگی یکی از سبزی های مورد استفاده در خانه است و تمام بخش های این گیاه مفید است. این سبزی در هر فصلی یافت می شود اما بهترین طعم را در فصل تابستان دارد.
* کرفس که در دین ماهم خوردن آن بسیار سفارش شده است از بین برنده بوی بد دهان است و این خاصیت کرفس احتمالاً به دلیل ترکیب موادی که در معده تولید می شوند با مواد معطرکرفس است.
* این گیاه حاوی ویتامین C زیادی است و به همین دلیل مصرف آن به تقویت لثه ها کمک کرده و از بروز بیماری اسکوربوت پیشگیری می کند.
* مصرف کرفس همچنین به افراد کم خون، توصیه می شود.
* هورمون های گیاهی موجود در کرفس به همراه روغن های ضروری آن نه تنها طعم معطری به کرفس می دهند، بلکه در کنار بقیه املاح و ویتامین ها کرفس را به معجونی تبدیل می کنند که می تواند داروی هر دردی باشد.
* از آنجایی که کرفس سرشار از انواع ویتامین ها از جمله ویتامین آ، ب و ث است و در آن املاح نیز به مقدار زیاد نهفته است می تواند مکمل خوبی برای زیبایی پوست و مو باشد.
* اسیدهای چرب فرار موجود در این گیاه، محرک اشتهاست و پتاسیم موجود در کرفس علاوه بر تحریک ادرار باعث کاهش فشار خون می شود و به همراه گوگرد موجود در آن بیش از همه برای بیماران مبتلا به نقرس و افرادی که از دردهای مفصلی و روماتیسم رنج می برند، توصیه می شود.
* گیاه کرفس دارای خاصیت ضدمیکروبی است و در بهبود آسم و سرماخوردگی های ریوی مناسب است.
کرفس برای کلیه ها بسیار مفید است و علاوه بر این برای برطرف کردن عفونت های مجاری ادرار و سنگ های این ناحیه موثر است. همچنین ادرار آور و به همین دلیل باعث پایین آوردن اسید اوریک خون می شود
* این گیاه حاوی درصد بالایی فیبر است، بنابراین ملین بسیار مناسبی به شمار می آید و مصرف برگ و ساقه های کرفس در مورد کسانی که از ناراحتی های گوارشی نظیر یبوست رنج می برند بسیار نافع است.
* کرفس همچنین ضد نفخ است و تب را پایین می آورد. مصرف آن به خصوص به افراد درگیر با بیماری های قلب و عروق و بالا بودن چربی های خون بسیار توصیه می شود، این گیاه از تصلب شرایین جلوگیری می کند.
* ویتامین B6 و اسید پانتوتنیک موجود در آن به همراه منیزیم و کلسیم اثر مثبتی در تقویت ماهیچه ها داشته و دارای اثرات شگرف در آرامش روانی است.
* البته دانه کرفس در مواردی موجب سقط جنین می شود و به همین دلیل در دوران بارداری منع مصرف دارد.
* کرفس سرشار از ویتامین C است و به عنوان یکی از 10 ماده غذایی است که می تواند با سرطان مقابله کند. این سبزی برای تقویت لثه ها، مویرگ های پوستی و جلوگیری از سرماخوردگی کاربرد دارد.
* استفاده از کرفس سلامت بدن را تقویت می کند و باعث کاهش کلسترول می شود و می تواند از ابتلا به سرطان پیشگیری کند. همچنین کرفس سرشار از مواد معدنی است و باعث گشاد شدن رگ ها و کاهش فشار خون می شود.
* کرفس برای کلیه ها بسیار مفید است و علاوه بر این برای برطرف کردن عفونت های مجاری ادرار و سنگ های این ناحیه موثر است. همچنین ادرار آور و به همین دلیل باعث پایین آوردن اسید اوریک خون می شود.
* آب کرفس به صورت قرقره برای رفع گلو درد مفید است و خاصیت ضد میکروبی و ضد التهابی دارد و همچنین آب کرفس برای رژیم های غذایی کاهش وزن مفید است.